Arama
En son konular
peki ama yavuz bana öle demedi
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
peki ama yavuz bana öle demedi
forman çekecekti ama babam izin vermedi bende virüs programı olarak avira anti vir var onu sil eseti yükle dedi ne yapayım
tpac98- Mesaj Sayısı : 9
yavuz ahmet
tpac98 demiş ki:forman çekecekti ama babam izin vermedi bende virüs programı olarak avira anti vir var onu sil eseti yükle dedi ne yapayım
tarık sen bana demedinmi bilgisayarımın özellikleri iyi virüs programınıda kaldırdım hala yavaş bende zaten hemen öle bir şey düşünmedim ilk önce eseti kurup taratıcaktım sonrada adil hocaya soracaktım zaten format zararlı ok
Format Zararlı Değil
Format atmak uzun olduğundan en son düşününün dedim ya.Bilgilerinizi yedekleyin ondan sonra format atın. Hatta en garantisi format. Ben format atmadan nasıl düzeltirsiniz onu söyledim. Anti vir trojen bulmaz virüslerin hepsini tanımaz o nednle tavsiye etmem ama NOD 32 daha iyi. hem trojen hem virüs bulup siler.
Bu arada Ahmet geçmiş olsun hastaymışın sanırım.
Bu arada Ahmet geçmiş olsun hastaymışın sanırım.
teşekkürler adil hocam evet hastayım
evet adil hocam epey hastayım. ben tarıka format atalım dedim oda oyunları gidecek diye üzüldü bende o zaman sana zararlı dedim oyun çokmuş bilgileri yedeklemek aklıma hiç gelmedi bende o yüzden sana format zararlı dedim
Eseti kur
tpac98 demiş ki:forman çekecekti ama babam izin vermedi bende virüs programı olarak avira anti vir var onu sil eseti yükle dedi ne yapayım
Eseti ku tarama yaptıktan sonra da kaldır istersen dursun o senin zevkine kalmış. En sağlamı ama format her zaman için.
1 sayfadaki 1 sayfası